Brașovul este unul dintre cele mai mari și importante orașe din țară cu o cerere mare privind potențialul industrial al zonei.
Cu o economie locală bazată atât pe industrie, cât și pe turism, Brașovul este considerat unul dintre cele mai puternice orașe din România. O mare parte a industriei se bazează pe servicii, construcții și industria ușoară.Totodată, numărul mare al companiilor românești sau internaționale prezente aici reprezintă un reper în alegerea Brașovului drept locație importantă de business.
mai mult >Brașovul are o populație de aproape 300,000 de locuitori, fiind unul dintre cele mai mari orașe din țară. Zona metropolitană include pana la 550,000 de locuitori. Cu un bagaj multicultural bogat, Brașovul aduce împreună o mare diversitate de povești locale și naționale. Al 7-lea oraș al României este, de asemenea, un hub de afaceri, ce atrage un flux constant de oameni datorită locației sale geografice centrale.
mai mult >Din punct de vedere al industriei, Brașovul a renăscut în ultimii ani. Lucru dovedit și de faptul că la finalul anului 2019, în topul celor mai puternice 100 de companii brașovene se regăsesc patru firme ale căror cifre de afaceri au trecut de pragul de un miliard de lei pe an:
Brașovul este un oraș din Transilvania și centrul administrativ al județului Brașov, fiind cel mai important oraș din zona de centru a României.
Poziționat în mijlocul țării, Brașovul este la o distanță de aproximativ 4-5 ore de cele mai importante orașe: Cluj, Timișoara, Iași și Constanța.
Localizarea centrală facilitează accesul către aeroporturi, porturi și căi ferate.
Proiectul care va oferi facilități de producție și logistică de ultimă tehnologie contribuind la dezvoltarea economică a Brașovului.
Spații moderne de producție și scăderi semnificative ale timpilor de livrare pentru business-urile axate pe last mile logistics.
Zona industriala a Brașovului, unde suntem localizați, este una dintre cele mai dezvoltate economic din centrul tării, fiind recunoscută atât pentru activitățile de producție, cât și pentru cele de logistică. Tocmai de aceea autoritățile locale sunt pregătite pentru orice nevoi sau provocari pe care dezvoltarea zonei le-ar impune.
În ultimii ani suprafața construită de hale și parcuri logistice a depășit 100.000 m2 și a generat aproape 10.000 de locuri de muncă.
Amplasarea noilor parcuri logistice vizează proximitatea de aeroport, dar și accesul facil al forței de muncă. Avem în față un segment de investiții aflat într-o creștere accelerată, gata pentru o nouă etapă de dezvoltare regională.